Traditioneel bouwen

De bouwsector is in een constante staat van verandering, en degenen die willen weten wat er gebeurt in elke hoek van de industrie moeten worden aangesloten op de juiste middelen, die vaak vereist het bijhouden van de top bouw blogs beschikbaar.

Of u nu op de hoogte wilt blijven van trends op het gebied van 3D-printen (dit is op dit moment een big deal in China) of gewoon informatie wilt vinden over de beste software voor bouwbeheer of boeken, er zijn bronnen die niet alleen verkopen maar ook informeren.

Traditioneel bouwen

De beste plaatsen om objectieve en actuele informatie te vinden over deze en een groot aantal andere bouwgerelateerde onderwerpen zijn bouwblogs, en er zijn er meer van dan u zou denken. Hier is een lijst van slechts een paar van de beste.

Ontwerp en specifieke bouw blogs
Of u nu graag leest over de bouw vanuit een ontwerpperspectief of op zoek bent naar specifieke informatie over verschillende soorten gebouwen, zoals landschapsarchitectuur en architectuur, er zijn online voldoende bronnen beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

Building Design + Construction is een blog dat een breed scala aan artikelen biedt over alle gebieden van de bouw en het ontwerpen van gebouwen. Met name leidinggevenden en managers zullen de inhoud hier op prijs stellen omdat het unieke perspectieven biedt op bedrijfsstrategieën. Ondertussen heeft Raken, dat rapportagesoftware voor de bouw ontwikkelt, een geweldige blog met een grote verscheidenheid aan artikelen over nieuws uit de bouwsector, trends, regionale vacatures, onderwijs en technologie.

Voor degenen die meer geïnteresseerd zijn in de architecturale kant van bouwen en ontwerpen, duikt Build Blog diep in de kunst van het bouwen en biedt altijd een goede, onderhoudende en informatieve lezing over de huidige stand van zaken in de wereld van de architectuur. Voor lezers met een voorliefde voor de ontwerpkant van de bouw, is Inhabitat een geweldige bron, wiens slogan, “Design will save the world,” boekdelen spreekt over de passie voor het onderwerp. De blog onderzoekt de materialen, technologie en bouwpraktijken die duurzaamheid stimuleren in de hedendaagse bouwomgeving.

BLDGBLOG is nog zo’n architectuurgerichte blog, die wordt geleid door een architect uit Los Angeles en de lezers een breed scala aan nieuws en evenementen biedt, samen met diepgaande analyses van gebouwen en hun architectuur.

Voor degenen wier specialiteit bouw- en landschapsontwerp is, is Landezine een bron van onschatbare waarde. De blog bevat allerlei soorten fantastische inhoud, waarvan niet de minste de talrijke prachtige foto’s zijn, gekoppeld aan licht commentaar. De blog behandelt onderwerpen die variëren van residentieel tot commercieel en alles daar tussenin.

Blogs over financiën en budgettering
Of u nu voor het eerst begint aan een klein project of halverwege een groot bouwproject bent, financiën en budgettering kunnen een grote rol spelen in het resultaat van uw bouwklus. Om deze reden zou u ook blogs moeten volgen die op de hoogte blijven van de financiële sfeer in de bouwwereld.

Constructionomics is een van de beste hulpmiddelen om in het nu te blijven als het gaat om de economische kant van bouwen en bouwen. Deze blog is opgezet door John Poole, een bouwmanager, en wordt gepresenteerd in een interessante en eerlijke stijl. De inhoud wordt geleverd vanuit een zeer specifiek oogpunt – de financiële kant van bouwprojecten.

Ook de blog van de Construction Marketing Association biedt webcasts over bouwonderwerpen, samen met meer traditionele nieuwsberichten uit de sector, waardoor het een geweldige site is voor alles van enquêtes tot informatie over tentoonstellingen en handelsbeurzen. Deze blog biedt ook links voor het vinden van permanente opleiding en onderwijs, samen met een uitgebreide database van white papers en blog archieven, en het sponsort zelfs een onsite marketing mentor programma.

Construction Informer is een andere voortdurend actieve en informatieve blog, gerund door Duane Craig, die een scala aan inhoud bevat, van interviews tot diepgaande artikelen, waarvan de primaire focus ligt op de financiële en zakelijke kant van het beheer van een bouwproject.

Juridische blogs
Hoewel veel mensen de noodzaak om contracten, bouwvoorschriften en lokale regelgeving te begrijpen over het hoofd zien, zijn deze elementen essentieel voor het voltooien van een succesvolle bouwopdracht, dus je moet up-to-date blijven met de juridische kant van de bouw door blogs te bezoeken die gericht zijn op juridisch advies en beleidsupdates.

Best Practices Bouwrecht is een dergelijke juridische blog die zich richt op de bouw-industrie best practices. Als u op zoek bent naar goede “geleerde lessen” inhoud, vindt u het hier. Het bevat ook geweldige overzichtsartikelen, projectanalyses, en verhalen van plaatsen over de hele wereld die te vreemd zijn om te verzinnen.

Tags: traditionele woningbouw –  betonboringen