Badkamerrenovatie

Er is zo veel dat in het spel komt wanneer het tijd is om kosten uit uw badkamer renovaties. De grootte van de kamer, de kwaliteit van de gebruikte materialen en de totale omvang van het project, kan variëren uw badkamer renovatie kosten aanzienlijk. Een aantal verschillende stukken moeten in aanmerking worden genomen voordat een badkamer renovatie project begint, met inbegrip van de sloop, ontwerp, sanitair, elektrisch werk, armaturen, tegels, kasten, schilderen en potentiële structurele werk.

Badkamerrenovatie prijzen

In dit artikel zullen we gaan over de verschillende factoren die de kosten van een badkamer renovatie beïnvloeden, zodat u een idee van wat je zou kunnen betalen voor uw remodel te krijgen. Voor een meer nauwkeurige kostenraming kunt u bellen met een van onze ervaren renovatie adviseurs. Als u klaar bent om verder te gaan met uw badkamer renovatie, zal uw adviseur u doorverwijzen naar 3 geverifieerde badkamer aannemers die u zullen voorzien van concurrerende offertes.

Badkamer kosten
Om u een kort overzicht te geven van de gemiddelde totale kosten die u kunt verwachten, zijn hier de typische prijzen die we hebben gezien van de badkamerrenovaties van onze klanten:

Budget 15.600$ + 13.000$ +
Economisch 26.000$ + 22.000$ +
Middenklasse badkamer 31.200$ + 26.000$ +
High-End Badkamer 36.000$ + 30.000$ +
Luxe 45.600$ + 38.000$ +
*Merk op dat de prijzen indicatief zijn voor een kamer van ongeveer 10 x 10 ft. Vele factoren kunnen van invloed zijn op de totale kosten van renovaties, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het soort werk dat moet worden gedaan, de vereiste arbeid, de benodigde materialen, de beschermende maatregelen, de duur van het project (sneller=hogere kosten) en onvoorziene uitgaven.

Gevolgen van COVID-19 voor de bouw- en renovatiesector

Houd er rekening mee dat bepaalde onvoorziene gebeurtenissen als gevolg van COVID-19 de kosten van renovatieprojecten onaangekondigd kunnen beïnvloeden. Zo is de sector sinds de eerste lockdown geconfronteerd met een tekort aan behandeld timmerhout, wat tot een enorme prijsschommeling heeft geleid. Andere bouwmaterialen zullen waarschijnlijk met soortgelijke problemen te maken krijgen. Voor meer details, lees ons artikel: Stijgende timmerhoutprijzen: Een ander COVID-19 effect?

Redenen voor kostenverschillen bij badkamer verbouwing
Ondanks de voor de hand liggende kosten in verband met de vierkante meter van uw badkamer (meer ruimte betekent meer tegels, verf, enz.), zal een belangrijke factor die bijdraagt tot de totale kosten van uw badkamer verbouwing uw smaak zijn en de duurzaamheid die u zoekt van uw tegels, armaturen, badmeubel, badkuip, douchekop, kranen, enz. Made-in-China sanitair is niet dezelfde prijs als die fancy Italiaanse thermostatische kranen!

Het kan verleidelijk zijn om kosten te besparen bij een badkamer renovatie door veel van het werk zelf te doen, maar het inhuren van een gespecialiseerde badkamer aannemer kan u enorme voordelen opleveren en kan u uiteindelijk minder gaan kosten.

Naast het hoge niveau van kennis, ervaring, advies en servicekwaliteit dat u waarschijnlijk krijgt van een goede aannemer, zullen zij de gekwalificeerde onderaannemers zoals elektriciens en loodgieters aan een strikt schema houden zodat uw badkamer op tijd klaar is. Een badkamer missen is een groot ongemak, en we willen het u zo snel mogelijk teruggeven.

De omvang van uw badkamer make-over bepalen

Badkamers zijn vaak een van de meest gerenoveerde kamers in huis vanwege hun functionaliteit en gebruiksfrequentie. Ze zijn ook een van de duurste kamers om te renoveren op basis van vierkante meters. Dus, overweeg de exacte eisen voor wat u wilt bereiken om het budget dat u stelt te rechtvaardigen.

Wilt u de hele badkamer strippen, alle tegels en armaturen vervangen en eventueel het sanitair verplaatsen om meer ruimte te creëren? Of wilt u alleen het badmeubel vervangen, een paar armaturen opwaarderen, opnieuw verven en een paar losse tegels repareren? Hoe dan ook, overweeg de potentiële return-on-investment.

Naast het verhogen van de verkoopwaarde van uw huis, verbetert het upgraden van uw badkamer ook uw levenskwaliteit – van ontspannende baden tot meer ruimte voor een groeiend gezin. Hoe dan ook, de badkamer moet altijd een ruimte voor comfort zijn en een om trots op te zijn.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw badkamerrenovatie ?

Een volledige afbraak met muurverwijdering moet door een professional worden uitgevoerd, om geen andere reden dan het risico op waterschade. Gemiddeld betaalt u zo’n $3.400 voor het volledig slopen en opruimen van uw badkamer.

Ontdek hoeveel jij kunt besparen met het isoleren van je spouwmuur. Ontvang advies op maat. Vergelijk gratis meerdere offertes voor spouwmuurisolatie en vind de beste deal! Snel prijzen vergelijken. Vind de beste deal. Verminder je co2 uitstoot. Minder warmteverlies met het plaatsen van spouwmuurisolatie