Gevelrenovatie

Gevelrenovatie, renovatie van de woning of een ander renovatieproject heeft een aantal voordelen. Een gelijktijdige keuken en badkamer revisie zou kunnen zijn het meest effectieve gebruik van tijd en geld. Het kan helpen om te bezuinigen op de stress van back to back projecten verspreid over meerdere maanden.

Natuurlijk, het nemen van meerdere projecten tegelijk vereist organisatie en een goede planning. Als u de voordelen van deze aanpak kent, is het een goed begin – lees dus verder en kijk of het iets voor u is!

Renovatie van meerdere kamers tegelijk kan tijd besparen

Het is geen geheim dat de keuken en badkamer de meest gebruikte kamers in een huis zijn. Niet alleen doen ze waarde toe te voegen aan je leven, maar wanneer goed gerenoveerd, ze waarde toe te voegen aan uw huis! Noodzaak om ze te scheuren uit elkaar voor een renovatie kan een grote hoofdpijn zijn!

Terwijl het nemen van beide van deze kamers op hetzelfde overweldigend kan zijn, kan het tegenovergestelde ook waar zijn. Alleen degenen die willen hun tijd nemen op een remodel – omdat ze genieten van het proces – zal echt profiteren van het spreiden van projecten uit. Voor alle anderen, het renoveren van beide kamers samen kan een tijdsbesparing zijn en zorgen voor het vermijden van onnodige overlast voor de bewoners van het huis.

Wanneer u een algemene aannemer die kan zowel een keuken aannemer en een badkamer aannemer op hetzelfde moment te vinden, hebben ze de know-how om te werken aan beide projecten in tandem. Dit betekent kast werk in beide kamers kunnen worden aangepakt in een keer, kan betegelen worden gedaan in een klap en schilders kunnen snel werken hun weg door beide kamers.

Snelle en gestroomlijnde renovatieprojecten verlagen niet alleen de kosten, maar ook de stress! Het verliezen van de toegang tot een badkamer en keuken op hetzelfde moment kan een uitdaging zijn om te navigeren, zelfs voor een korte tijd, dus tijdelijk verhuizen is een goede manier om de stress niveaus laag te houden ook.

Gelijktijdige renovaties: Mogelijke kostenbesparingen

Wanneer woningrenovaties één project per keer worden voltooid, kunnen de kosten snel oplopen. Meestal heeft dit veel te maken met de aannemer en hoe ze rekenen voor kleinere projecten. Een project als een badkamer kan een kortere tijd in beslag nemen, maar het vereist nog steeds het samenstellen van een ploeg, het bestellen van benodigdheden en nee zeggen tegen andere klussen gedurende die tijd. Om deze reden kan home improvement professionals rekenen een premie voor kleine projecten. Hoe meer werk je geeft een aannemer, hoe meer ruimte voor onderhandelen je zal hebben, als je het verstrekken van een veel zaken voor een bedrijf.

Een project als een badkamer renovatie kan gemakkelijk kosten tot meer dan $ 10.000, dus waarom niet profiteren van een kans om meer bang voor je buck te krijgen?

Het combineren van een keuken en badkamer renovatie is een geweldige manier om te besparen op materiaalkosten. Het kiezen van dezelfde materialen voor de kasten en werkbladen, bijvoorbeeld, kan uw aannemer om een grotere hoeveelheid van hetzelfde materiaal te bestellen, en daarom zijn ze meer kans op een betere prijs te krijgen van hun leverancier. Houd in gedachten dat aannemers met een sterke leverancier relaties hebben de neiging om een soort van korting overeenkomst met hen ook.

Heeft u offertes nodig voor uw renovatieproject?

Het bereiken van samenhangend ontwerp tussen de keuken en badkamer
Zelfs wanneer elke kamer heeft zijn eigen unieke uitstraling, een goed ontworpen huis heeft samenhang bereikt door het delen van bepaalde elementen, kleuren of patronen. Wanneer een keuken en badkamer worden gerenoveerd op hetzelfde moment, kan het eenvoudiger zijn voor de huiseigenaar en aannemer om samen te werken aan afgewerkte projecten die in sync met elkaar te bereiken.

Voor huiseigenaren die graag een samenhangende stijl tussen hun badkamer en keuken, een goed uitgangspunt is het creëren van een mood board voordat u een ontmoeting met een interieurontwerper of aannemer om uw visie te bespreken. Op deze manier begint het project op de juiste voet, met een duidelijk idee van wat u zoekt, met zowel badkamer trends als keuken trends in het achterhoofd.

Synergie creëren bij twee renovatieprojecten tegelijk
Als het op renoveren aankomt, zijn arbeidskosten verreweg de grootste kostenpost voor huiseigenaren. Het goede nieuws over het nemen van twee projecten tegelijk is dat deze aanpak consolideert een deel van de kosten. Het zorgt voor gecombineerde inspanningen die minder van de aannemer tijd vergt, en bespaart u geld.

Denk aan het begin van het project, de sloopfase, en hoe het krijgen van zowel de keuken en de badkamer gedaan in een keer betekent dat het krijgen van slechts een container geleverd. Het betekent ook dat er maar één sloopploeg naar uw huis komt. Van daaruit is het gemakkelijk te zien hoe deze denkwijze kan worden toegepast op andere taken. Uw hoofdaannemer zal slechts één elektricien hoeven in te huren, wat waarschijnlijk zal resulteren in besparingen op arbeidskosten. Een loodgieter kan taken in beide kamers aan te pakken allemaal in dezelfde dag. De efficiëntie van het werken aan beide kamers op hetzelfde moment zal hen tijd besparen, die zou moeten besparen u geld ook.

Tags: GevelrenovatieGevelreiniging