Bouwdrogers

Bouwdrogers wordt steeds populairder dankzij de noodzaak om energie te besparen en koolstofvoetafdrukken te minimaliseren. Afgezien van het zijn van een belangrijke investering, zijn drogers ook iets dat mensen kopen voor dagelijks gebruik en dus, u kunt ervoor kiezen om ze te kopen of te huren als u van plan bent om een stomerij te beginnen. Bij het kopen of bouwen van een droger zijn er echter veel dingen om te overwegen, zoals de kosten van brandstof, de grootte van de droger en de beste locatie.

Bouwdrogers

De brandstofkosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder hoeveel mensen de droger in één keer zullen gebruiken en hoe lang het zal worden uitgevoerd. Het is gebruikelijk dat drogers tussen vijftig en honderd kilo brandstof per uur consumeren. Als vuistregel vermenigvuldig het aantal uren in een gemiddelde werkdag van 30 uur door de uurkosten om te komen tot het gemiddelde brandstofverbruik per uur. U kunt deze berekening gebruiken om uw maandelijkse uitgaven te bepalen.

Als u besluit om een droger te kopen, moet u de functies zorgvuldig kennen voordat u de laatste aankoop doet. Misschien wilt u een droger kopen met het vermogen om kleding snel te drogen. Als u bijvoorbeeld van plan bent om vier werknemers te gebruiken en u elke drie uur kleding moet drogen, moet u een droger kopen met vierhonderdvijfendertig vierkante meter ruimte. U moet ook een model kopen met een automatische knop voor het starten van de cyclus, zodat u niet uit uw stoel hoeft te komen om de instelling te wijzigen. Hoe meer functies uw droger heeft, hoe meer het u zal kosten.

In gebouwdrogers is de grootte van de droger afhankelijk van het aantal kleding dat u moet drogen. Als u een droger huurt, moet u het aantal kledingstukken berekenen dat u per uur drogen met behulp van een standaardmachine. Als u een droger koopt, kunt u zijn grootte bepalen met behulp van de capaciteit die beschikbaar is op het pakket of door het drogerverhuurbedrijf te vragen.

Voordat u een droger koopt, moet u overwegen of u de machine waarschijnlijk zelf gebruikt of het drogerverhuurbedrijf inhuurt om u service te bieden. Het huren van een droger is goedkoper dan er een te kopen, maar je kunt niet altijd afhangen van hen om je kleren netjes en zonder fouten te drogen. Als de zon bijvoorbeeld schijnt en er niet veel wind is, kunnen je gehuurde drogers een ongemak zijn omdat ze het grootste deel van de tijd laat werken. Het kan zelfs je kleding beschadigen.

Building-drogers zijn ook duurder om te kopen dan het huren. De prijs wordt bepaald door het merk dat u kiest, de grootte en het model. Ze zijn ook duurder dan een draagbare droger zoals u moet betalen voor de verwarming en airconditioning, evenals alle onderdelen en de arbeidskosten die betrokken zijn bij het bedienen van het apparaat. Hoewel je misschien een beetje meer moet betalen voor een gloednieuwe droger, zal je er tenminste zeker zijn dat het elke keer je kleding uitstrekt, zoals het zou moeten doen.

Tags: bouwdroger huren